Onze ambachtelijke slagerij in de Boni in Zwolle

Ons slagersbedrijf is gevestigd in de Boni Supermarkt te Zwolle. Al vanaf 1986 bedienen wij vanaf de Deventerstraatweg een breed publiek, vooral afkomstig uit de wijken Assendorp, Pierik, Centrum en Zwolle Zuid.

Als wij u ergens mee van dienst kunnen zijn, spreek dan ook gerust één van onze gediplomeerde medewerkers aan. Wij helpen u graag. Een van de voordelen van onze locatie is dat wij beschikken over ruim 100 gratis parkeergelegenheid rondom ons pand. 

Dit blijkt ook uit het feit dat er maar liefs 5 volledig gediplomeerde slagers, van de in totaal 12 werknemers, bij ons in vaste dienst zijn, sommige al meer dan 20 jaar. Daarom kunt u bij ons, als er iets niet in de toonbank ligt, er altijd erom vragen, dan snijden wij het graag voor u af. Hiermee is Slagerij van Guilik de enige supermarkt slager in Zwolle die nog vers voor u een lapje vlees afsnijdt. Bij ons wordt alles door ons zelf iedere dag vers geproduceerd, gesneden en verpakt! 

Inmiddels weten meer dan 6000 klanten per week ons te vinden. Vanuit geheel Zwolle wordt onze slagerij bezocht, vanwege de unieke formule die slager van Guilik heeft ontwikkeld: verse topkwaliteit producten, tegen een nette scherpe prijs!

Bel onze ambachtelijke slagerij in Zwolle op het telefoonnummer: 038 - 4217437.

(voor algemene vragen graag bellen naar Hattemerbroek: 038 - 3765976)

Lees hier meer over het verse slagersvlees van slagerij Van Guilik voor uw barbecue en catering.