Heerlijk gevulde party pan

PartyPan feest

Gevulde party pan bestellen?

Een verjaardag, een examenfeest, een jubileum of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden. Reden genoeg voor een goed gevulde hapjespan!

Voor iedere gelegenheid hebben wij een passende hapjespan! Gevuld met de lekkerste hapjes, van eigen gemaakte spare ribs of Zwolsche speklapjes tot heerlijke gehaktballetjes en mini kipsaté.

Het enige wat u hoeft te regelen, is de stroom en gasten 🙂 

Bekijk ons assortiment van gevulde partypannen

Waarom een gevulde partypan?

U krijgt de hapjes kant en klaar geleverd. Het enige dat u nog hoeft te doen, is de stekker in het stopcontact, de hapjes in de pan en wachten. 

Geen gesleep en gesmeer met het opwarmen van verschillende hapjes in de frituur of magnetron, maar alles bij elkaar. De party pan kan zowel als hapje, als maaltijd gebruikt worden.

Waarom Slagerij van Guilik?

Echt slagersvlees

Bezorging op het gewenste moment

Eenvoudig te bestellen

Geschikt voor 20+ personen

Bent u op zoek naar een goed gevulde party pan van de echte slager?

Wij bieden diverse gevulde hapjespannen aan. Zo hebben wij de partypan met 6 verschillende soorten hapjes. Of wat denkt u van een partypan met 4 verschillende soorten gehaktballetjes?

Wilt u echt uitpakken? Dan raden wij de party pan de luxe aan! U krijgt naast de 6 verschillende soorten hapjes ook nog knapperige stokbroden, kruidenboter, 3 sausjes en 3 heerlijke toast salades: Indonesische kipsaté, tomaat-mozzarella en roomkaas sellery salade.

Een party-pan de Luxe is goed als maaltijd voor zo’n 10 tot 12 personen. Als hapje is het geschikt voor 20 tot 30 personen. Heerlijk smullen met een compleet gevulde hapjespan!

Een kleine Party-pan is als hapje goed voor circa 10 tot 15 personen.

Wat anderen zeggen
5/5

Prima service ,uitstekend vlees in de partypan!

Jellie , Wezep