Slagerij van Guilik

Waar ben je naar op zoek?

Sinterklaas: Maak het onvergetelijk!

Pakjesavond 2023
maak het onvergetelijk!

Herinner jij ze nog, die gezellige pakjesavonden van vroeger? Ja toch? Want als er één ding vast staat is dat deze avonden gegarandeerd mooie herinnering hebben opgeleverd. Met het gezin of met een grote groep, een pakjesavond blijft gewoon speciaal. En dus mag er best een beetje uitgepakt worden op zo’n moment. Uiteraard met leuke cadeaus in de zak, suikergoed binnen handbereik, sinterklaasliedjes uit de speakers én lekker eten op tafel!

Met welk gezelschap je pakjesavond ook viert, bij Slagerij van Guilik hebben we voor deze bijzondere avond altijd dé perfecte hapjes en maaltijden. Hoe vier jij Sinterklaas?

En pssst: benieuwd wat je de day after doet met het overgebleven snoepgoed? Daar hebben wij hele leuke ideeën voor! Die vind je onderaan op deze pagina.

Ik vier pakjesavond met jonge kinderen

Geloven jouw kinderen nog in Sinterklaas? Dan zullen ze vast met gespannen gezichtjes zitten tot er op de deur wordt geklopt. Heeft Sinterklaas goed naar hun verlanglijstje gekeken? Na het avondeten pas starten met het feest wordt vaak te laat en bovendien kunnen ze dan niet meer met het nieuwe speelgoed spelen. Maak er daarom een gezellige pakjesmiddag van met aansluitend een makkelijke hap! Want stilzitten aan tafel… dat wil dan natuurlijk geen kind meer.

Onze ideeën?

Ik vier pakjesavond met oudere kinderen

Als de kinderen al iets ouder zijn is die enorme spanning rond Sinterklaas er vaak wel af. Lootjes trekken met gedichten en/of surprises geeft een heel andere dimensie aan zo’n avond. Wat langer tafelen is dan ook geen probleem.

Wat ideeën vanuit ons:

Ik vier pakjesavond met een groep vrienden of familie

Sinterklaas vieren met vrienden en/of familie… Hoe gezellig en fijn is dat?! Maak het extra leuk met bijvoorbeeld het ouderwetse dobbelspel. Daar lees je hier alles over. Hoe dan ook, vaak komen jullie niet samen voor slechts twee uurtjes. Zo’n avond vraagt dus ook om een goede voorbereiding, ook als het op eten aankomt. Waar je de focus ook op legt, in het assortiment van Slagerij van Guilik vind je altijd iets overheerlijks voor iedereen!

Een greep uit de vele opties:

hapjes sinterklaas

Heerlijk avondje is… geweest

Wist je dat de leftovers van Sinterklaasavond ook goed gebruikt kunnen worden in recepten? En ook in combinatie met het lekkerste vlees? Onze tip is dan ook om even een rondje te Googlen op o.a. de onderstaande recepten. Moet het heerlijk avondje nog komen? Dan is het natuurlijk óók een optie om dit te serveren met pakjesavond. Lekker, verrassend en helemaal passend bij de avond!

Benieuwd naar ons complete aanbod rond Sinterklaas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES