Waar ben je naar op zoek?

Lekker barbecueën op houtskool!

Wat zijn de beste
houtskoolbarbecues?

Het weer is fantastisch, dus de barbecue kan aan! Maar de grote vraag is altijd: wat is nou een goede barbecue en welke moet ik kopen? Wij weten als geen ander dat een echte barbecue liefhebber het liefst grilt op de traditionele manier. En daarom hebben wij onze ‘top 3 beste houtskoolbarbecues’ voor je op een rijtje gezet.

1. Weber Master-Touch

Wat ons betreft overduidelijk de ‘numero Uno’. Een van de meest bekende barbecue merken in ons land. We kunnen toch wel zeggen een echte klassieker in de Nederlandse tuinen. We hebben het natuurlijk over de ‘Weber Master-Touch’!

Een luxe houtskoolbarbecue die is voorzien van vele leuke functies. Een stukje kip of vis bereiden? Of liever overheerlijke spareribs langzaam laten garen? Deze Weber barbecue kan grillen, braden en roken! Wat wil je nog meer?

En door de nieuwe ingebouwde thermometer in de deksel, zie jij precies wanneer de barbecue de ideale temperatuur heeft bereikt. Vervolgens kun jij de temperatuur eenvoudig regelen met de ventilatieroosters aan de onderkant.

Staat jouw Webertje in de wind? Door de wieltjes onder de barbecue kun je hem eenvoudig even naar een windvrije plek rijden in je tuin. Zo kun jij op elk gewenst moment de barbecue aansteken.

2. Boretti Carbone

Een klassieke buitenkeuken voor de echte kolen liefhebber! Wat deze barbecue zo uniek maakt is de kolenbak. Deze is eenvoudig met een hendel naar boven en beneden te verplaatsen, waardoor je de temperatuur eenvoudig kunt aanpassen aan het gerecht. Continue controle op de temperatuur dus!

Aan de zijkant (rechts) van de Boretti Carbone zit een opklapbare tafel. Erg handig voor het bereiden van gerechten of het neerzetten van een heerlijk drankje. Ook kun je de barbecue eenvoudig verplaatsen door de hendel (links) en de wieltjes. En door het luikje aan de voorkant van de barbecue gooi je eenvoudig wat extra kooltjes naar binnen, ook tijdens het grillen.

3. Kamado Grill 13

Wij zijn fan van deze topper! De Kamado Grill 13 is een compacte barbecue, maar zeker van alle gemakken voorzien. Het is niet zomaar een een traditionele BBQ, het is een multifunctioneel kooktoestel.

Met deze keramische barbecue kun je bakken, braden, grillen, en zelfs stoven! Kortom, geen gerecht is meer een probleem. Zelfs een lekkere pizza niet!

Door de deksel kun jij heel eenvoudig de temperatuur regelen. De warmte blijft namelijk in de kuip behouden. Deze barbecue is een echt plaatje in de tuin. En naast dat hij er heel fancy uitziet, is deze barbecue ook nog eens waterbestendig doordat hij is gemaakt van keramiek.

Tip van Slagerij van Guilik

De meeste barbecues zijn weerbestendig, maar wij adviseren wel om hem buiten het seizoen lekker binnen neer te zetten in je schuur of garage. Dan weet je zeker dat hij het jaar daarop nog van topkwaliteit is.

Slagerij van Guilik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES