Slagerij van Guilik

Waar ben je naar op zoek?

Bedrijfsfeest organiseren?
Kies voor een complete BBQ

Organiseer een
bedrijfsbarbecue!

Een bedrijfsfeest organiseren, er komt best wat bij kijken. Denk aan het regelen van de locatie, entertainment, de aankleding en het versturen van originele uitnodigingen. Maar het belangrijkste voor een geslaagd bedrijfsfeest is toch wel het eten.

Wat ga jij je gasten serveren? De mogelijkheden lopen namelijk behoorlijk uiteen. Van een lopend buffet tot aan verschillende foodtrucks. Maar wat is nou echt leuk? Waar kun jij je gasten echt mee verrassen? Wij weten het wel, een bedrijfsbarbecue natuurlijk!

Waarom kiezen voor een bedrijfsbarbecue van Slagerij van Guilik?

samenstelling barbecuepakket

Diversiteit in BBQ pakketten

Met een bedrijfsbarbecue heb je voor een ieder wat wils. Of het nou gaat om smaak of budget. Wij hebben voor iedereen een geschikt barbecuepakket. Met een barbecuepakket van Slagerij van Guilik ben je van alle gemakken voorzien voor een complete bedrijfsbarbecue op de door jou gewenste locatie!

Onze barbecuepakketten bestaan namelijk uit verschillende stukken vlees zoals shaslick, ambachtelijke runder hamburger, gemarineerde speklap, kip saté en o.a. Toscaanse kipfilet. En dat het echt slagersvlees is, proef je meteen!

Het vlees wordt aangevuld met verschillende salades, sausjes en vers stokbrood met kruidenboter. Zijn er speciale wensen? Of bijvoorbeeld gasten met allergieën? Dan denken wij graag met je mee!

Alles meegeleverd

Kies je voor één van onze BBQ all-in pakketten, dan zitten alle benodigdheden bij de prijs in. Want compleet is bij ons ook écht compleet! Bij onze verzorgde barbecue zijn borden, bestek en servetten inbegrepen. Maar ook een broodmes, broodplank en zelfs de gasbarbecue leveren wij.

Het enige wat jou nog te doen staat is de barbecue aansteken. En natuurlijk zorgen voor de gezelligheid! Ben je met een grote groep vanaf 30 personen? En heb je zelf geen zin om achter de BBQ te staan of drankjes in te schenken? Wij kunnen in overleg ook zorgen voor personeel, zowel om vlees te bereiden als voor het inschenken van drankjes.

En daarnaast is het ook mogelijk om jouw bedrijfsbarbecue uit te breiden met een drankenarrangement, ijsbuffet of partyverhuur.

Bezorging op locatie

Je kunt ervoor kiezen om je complete bedrijfsbarbecue op te halen in Hattemerbroek, maar wij begrijpen als geen ander dat bezorging veel prettiger is. En daarom is het mogelijk om de complete bedrijfsbarbecue te laten bezorgen op de door jou gewenste locatie.

Indien je kiest voor bezorging van onze compleet verzorgde barbecue op locatie, dan komen wij de de materialen ook weer ophalen. Wel zo handig toch?!

Ook huur artikelen en een drankenpakket

Naast catering, kun je bij ons ook terecht voor partyverhuur. Want de aankleding van je locatie is natuurlijk ook belangrijk. Je kunt bij ons verschillende materialen huren zoals partytenten, statafels, stoelen, banken, biertaps, garderobes etc. Kies jij voor het huren van partymaterialen? Dan zorgen wij dat alles wordt opgebouwd! Kortom, alles geregeld en zelf geen rompslomp.

En je kunt jouw bedrijfsbarbecue niet alleen compleet maken met partyverhuur, maar ook met een all-in-drankenpakket. Voor slechts € 12,50 p.p krijg je een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Alle drankjes worden gekoeld aangeleverd. Wil je ze ook koel houden gedurende de bedrijfsbarbecue, huur dan ook een koelaanhanger! Daarnaast worden de drankjes aangeleverd met voldoende glaswerk zoals glazen voor frisdrank, wijn en bier.

Personeelsfeest

Geen afwas!

De afwas, tja. Het minst leuke! Helemaal als je met een grote groep bent. De vraag is altijd: wie gaat afwassen? Niemand heeft er zin in natuurlijk. En daarom doen wij de afwas voor jou. Handig!! Je kunt het vieze servies in de daarvoor bestemde boxen zetten en wij zorgen dat alles gereinigd wordt. Als wij alles komen afhalen, nemen wij zo de afwas voor je mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES