Slagerij van Guilik

Waar ben je naar op zoek?

De organisatie van jouw feest thuis uitbesteden?
Geef Slagerij van Guilik de hoofdrol!

Thuis feest
organiseren?

Eindelijk, het is zover. Tijd voor een feestje! Het mooie weer is onderweg en het feest wordt bij jouw thuis gevierd. Maar ga jij de voorbereiding zelf volledig verzorgen óf ga je het feest thuis uitbesteden? We nemen je even mee in de mogelijkheden van een feest thuis organiseren.

Heb je hier al aan gedacht?

De mogelijkheden van een thuis feest laten organiseren

Hoe fijn is het als je thuis een feest wilt houden en je de hele organisatie kunt uitbesteden? De voorbereidingen zijn relaxter én je kunt zelf ook gewoon deel uitmaken van het feest. Je hoeft niet na te denken over de boodschappen, de aankleding, de keuzes aan eten en alles wat nog meer geregeld moet worden. En dan hebben we hebben nog niet gehad over het moment van het feest én de afwas achteraf!? Het enige wat er op jouw to-do lijst staat is contact opnemen met een partij die jouw hierbij kan helpen.

Maar waar kies je voor als we het hebben over eten? Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een heerlijk zomers tintje en de barbecue aanzetten. Ga je voor een wat strakker geheel, dan kun je denken aan een heerlijk buffet. Van heel uitgebreid tot verschillende hapjes op het buffet. En wil je het grootser aanpakken, je feest thuis volledig laten uitbesteden, dan kun je ervoor kiezen om hier een bedrijf voor in te huren. Én de catering helemaal te laten doen.

Wat voor een soort feest thuis uitbesteden?

Heb jij de keuze al gemaakt? Wat maakt jouw feest compleet? Er zijn een aantal zaken die je tijdens de voorbereiding van jouw feest organiseren toch echt op jouw to-do-lijst staan. Dit is ons afvinklijstje:

Checklist voorbereiding feest thuis organiseren:

Maar het onderdeel dat de meeste tijd van je gaat vragen is de catering. Wat ga jij jouw gasten voorzetten. Een eenvoudig BBQ of een uitgebreid catering arrangement. De belangrijkste keuze voor jou is om te bepalen wat voor een soort feest je wilt laten organiseren. Wat voor soort eten wil je laten serveren? Gaat je keuze uit naar een buffet of wil je de sfeer wat losser organiseren en op meerdere plekken eten aanbieden?

Voor meer inspiratie over het geven van een feest, lees ook eens onze andere blogs.

bbq sfeer maken
Tuinfeest
Borrel met hapjes
spiesjes op de bbq
Barbecuefeest

Bestel online de ingrediënten voor het feest thuis laten organiseren

De datum is geprikt, de organisatie kan beginnen. Maar ondanks dat je ontzettend veel zin hebt in een feestje, zie je ineens geen ruimte om de catering zelf te regelen. Dan is de catering uitbesteden de oplossing. Heb je een feestje, een verjaardag of een jubileum én je wilt graag een lekkere hap regelen. Laat de catering verzorgen door een partij én jouw feest thuis wordt georganiseerd. Scheelt jou tijd en het is erg fijn om de organisatie van het feest uit te besteden aan een club met ervaring.

De mogelijkheden van Slagerij van Guilik, zodra jij jouw feest thuis laat organiseren, op een rij:

BBQ arrangementen
Buffetten
Hapjes & maaltijden
Catering
Verhuur

Ga jij thuis een feest geven en wil je de organisatie van jouw feest thuis laten organiseren? Schakel dan Slagerij van Guilik in! Bestel eenvoudig en online de heerlijkste producten én vers vlees. De bestelling kun je zelf afhalen bij ons op locatie óf we bezorgen alles gewoon aan huis.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het uitbesteden van de organisatie voor een feest thuis? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op of bel ons gewoon. Wij denken graag met je mee. Er is veel mogelijk. Van eenvoudige vleespakketten tot catering. En zelfs de afwas kan geregeld worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES