Geen tijd om te koken? Dan bestel je toch wat!

De 5 lekkerste
kant- en- klaar maaltijden

Heb jij na een lange werkdag geen zin meer om te koken? Of heb je daar simpelweg geen tijd voor? Snappen wij! Bij Slagerij van Guilik bestel je de lekkerste kant- en- klaar maaltijden eenvoudig online. Veel mensen hebben de indruk dat kant- en- klare maaltijden minder gezond zijn, omdat deze niet vers zouden zijn en daardoor voedingsstoffen missen. Echter is dit niet altijd het geval. De kant- en klare maaltijden van Slagerij van Guilik worden vers gemaakt en bevatten geen overtollig zout of vet, waardoor ze super gezond zijn! Benieuwd naar onze top 5 kant- en klare maaltijden? Hier komen ze…

Het bereiden van een barbecuespies

Pasta Pizza met gehaktballetjes

De eerste van onze 5 kant- en- klare maaltijden is de heerlijke pasta pizza met gehaktballetjes. Deze complete maaltijd bestaat uit verse pasta penne. Deze lekkere buisjes worden overgoten met een fijne tomatensaus, wat natuurlijk bij een echte Italiaanse pasta niet kan ontbreken! Wat deze gezonde kant- en- klare maaltijd extra speciaal maakt zijn de gehaktballen. Deze gehaktballen, van formaat, worden toegevoegd aan de pasta en zorgen voor een goede textuur in deze complete maaltijd. Ze zijn namelijk erg lekker. 🙂 Als de gehaktballen worden toegevoegd heb je een complete, gezonde maaltijd om lekker van te genieten. Eet smakelijk!

Broccoli, gebakken aardappels en boomstam

De volgende kant- en- klare maaltijd is een echt Hollandse gerecht. Deze complete maaltijd
wordt vers in onze keuken bereidt waar je geen belangrijke voedingsstoffen misloopt én het eten lekker vers smaakt.

De verse kwaliteit van de producten, zorgt echt voor een gezonde kant- en- klare maaltijd. Dit Hollandse gerecht bestaat uit broccoli, gebakken aardappels en een lekkere boomstam. De boomstam is van echt slager vlees, wat volgens ons, kwalitatief het beste en lekkerste vlees is. 🙂

Wat bij deze heerlijke complete maaltijd niet kan ontbreken is een fijne jus. Deze jus zit bij de maaltijd in en is echt de finishing touch van deze smakelijke kant- en- klare maaltijd.

Onze voedzame maaltijd geeft jou gegarandeerd een verzadigd gevoel! Smullen maar.

Pittige kip met aardappeltjes

De volgende kant- en- klare maaltijd die wij bespreken is een lekker gevarieerde maaltijd: pittige kip met aardappeltjes. Als je fan bent van spicy food, dan is dit uitstekende maaltijd voor jou!

De pittige kippetje zorgt namelijk voor een lekkere spicy textuur. Zo zit er bij de kip een pikant sausje, maar ook fijne groentes.

Daarnaast bevat de gezonde kant- en klare maaltijd ook lekkere aardappeltjes. Alle producten zijn vers en daardoor extra lekker. Geniet ervan!

Pasta pesto

Een heerlijke pasta pesto is het volgende klant- en- klare gerecht. Pasta pesto, wie houdt er niet van? 🙂 En het mooiste is nog dat je er zelf niks voor hoeft te doen. Deze heerlijke kant- en klare maaltijd wordt vers voor je bereid én bezorgd op jouw adres!

De pasta pesto van Slagerij van Guilik is gevuld met veel groenten en lekkere kruiden voor een smaakvolle maaltijd.

Ook is deze complete maaltijd gezond en geeft hij een verzadigd gevoel waardoor het een uitstekende keuze is voor kant- en klare maaltijd!

Lasagne Bolognese

De laatste kant- en- klare maaltijd die wij bespreken is niets minder dan een heerlijke lasagne bolognese. Een echte klassieker! Lasagne bolognese is niet voor niets één van de populairste Italiaanse gerechten.

Het is namelijk enorm lekker. Helaas eten veel mensen dit haast niet, omdat het voor sommigen best lastig is om te bereiden. Des te meer reden om deze complete maaltijd lekker te bestellen. Want dan wordt het al voor je gemaakt en kun jij zelf lekker relaxen.

De lasagne bolognese van Slagerij van Guilik bevat niks anders dan verse producten. De lekkere lasagne met kaas als topping valt gegarandeerd bij jou in de smaak!

Wil jij liever een compleet buffet?

Krijg jij een aantal mensen op bezoek? Of heb jij geen zin om te koken voor jou en je gezin? Dan kan een buffet van Slagerij van Guilik uitkomst bieden. Hier hoef jij zelf niets aan te doen, alleen het opdienen aan de gasten. De buffetten worden vers gemaakt, waardoor ze de volle smaak behouden. Daarnaast is er veel keus, van vegetarisch tot stamppot buffetten. Er is voor ieder wat wils. Bestel jouw buffet simpel op de site van Slagerij Van Guilik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES