Huurartikelen bij Slagerij van Guilik om uw feest compleet te maken

Slagerij van Guilik kan uw feest helemaal compleet maken. Wij leveren meer dan BBQ en buffetten alleen. Wij beschikken over een enorme voorraad aan materieel om het feest helemaal af te maken. Wij hebben al vele bedrijfsfeesten en bruiloften van A tot Z georganiseerd tot tevredenheid van de klant en hun gasten.

Onze trots zijn onze tenten! Zeer professionele geheel in zwart uitgevoerde tenten van 4×4 meter. Standaard geleverd met 4 voetgewichten, 3 zijwanden. Ook kunt u er verlichting of een mooie barombouw bij bestellen. Verder beschikken wij ook over statafels, biertafels met banken, gasheaters, glaswerk, porseleinen borden, stalen bestek en nog veel meer.
Uniek zijn wij in de regio met onze 9 koelaanhangers, die zelfs bij het warmste weer alles koel houden. Ideaal voor uw BBQ vlees en salades maar ook om al het drinken heerlijk te koelen.

Kom eens langs in onze showroom in Hattemerbroek, waar wij kunnen laten zien, wat er allemaal mogelijk is bij Slagerij van Guilik BBQ en Catering.

Let op! Beperkt beschikbaar. Mocht het artikel op de door u bestelde datum niet meer beschikbaar zijn, dan laten wij u dat z.s.m. weten!

Bier statafel

 12,50

Bier zitbank

 6,00

Biertafel

 12,00

Garderobe

 25,00

Glazen pakket

 0,75
Aanbieding!

Hotpot

 9,99

Koelaanhanger

 85,00

Statafel

 7,50

Stoel

 4,50

Terrastafel

 7,50

Topdeckje

 3,50