Waar ben je naar op zoek?

Kant-en-klaar-Maaltijden.
Ook handig voor ouderen!

Kies voor maaltijden
aan huis voor ouderen

Gevarieerd en gezond eten én een veilige bereiding vooraf. Zo vanzelfsprekend is dit niet altijd voor iedereen. Daarom kunnen kant-en-klaar maaltijden een uitkomst zijn. Bij Slagerij van Guilik hebben we een ruim assortiment, gevarieerd en gezond!

Lees mee waarom ook deze maaltijden handig kunnen zijn ouderen?

Maaltijden voor ouderen

Ouderen die op zichzelf wonen ervaren soms dat het eten koken veel vraagt. Of familieleden zien dit. In de bereiding, de variatie, maar ook in de veiligheid aan het fornuis. Er zijn vele mogelijkheden om het zelf eten koken te vervangen. Maar vaak is dat ook nog erg onbekend. Om te regelen of de smaak is anders dan gewend. Van diepvriesmaaltijden uit de supermarkt tot tafeltje-dekje.

Bij Slagerij van Guilik denken wij niet alleen aan de drukke mensen van tegenwoordig, de gezinnen, de alleenstaande, maar zijn er ook voor onze ouderen genoeg mogelijkheden om gezond te eten. Zonder al te veel gedoe rondom het eten koken zelf.

Vier tips waarom de kant-en-klaar maaltijden voor ouderen van Slagerij van Guilik ideaal en geschikt zijn.

Tip 1. Handig en verstandig eten voor ouderen

Ben je niet meer in de gelegenheid om zelf te koken? Wil je wel graag vers en gezond eten? Of ben je op zoek naar maaltijden voor ouderen?

Het liefst blijven we natuurlijk zo lang mogelijk zelfstandig. Thuis wonen, zorgen, koken etc. Maar wat als nu niet alles meer lukt? Vragen we dan om hulp? Of vragen we familie om eens mee te denken hoe bepaalde zaken makkelijker kunnen?

Dat kan natuurlijk ook met eten koken. Als koken te veel van je vraagt, dan zijn de kant-en-klaar maaltijden van Slagerij van Guilik wellicht iets voor je, jouw (schoon)ouders of buren. Eigenlijk zijn ze voor iedereen geschikt!

De maaltijden zijn al vanaf 1 persoon te verkrijgen. Bestel gemakkelijk online of kom naar één van onze slagerijen. Heb je er al zin in gekregen?

Tip 2. Vers en gevarieerd eten voor ouderen

De kant-en-klaar maaltijden van Slagerij van Guilik zijn heerlijke, verse maaltijden, ook voor ouderen. Ben je nog goed te been en woon je niet ver van de Boni in Zwolle of Hattem, dan loont het de moeite om even langs te gaan in de supermarkt. Dan zie je meteen welke soorten kant-en-klaarmaaltijden wij in het assortiment hebben.

Kant-en-klaar maaltijden staan erom bekend dat er veel zout in verwerkt wordt. Maar dat is nou net waar wij opletten. Wij zorgen voor de juiste verhoudingen van de ingrediënten. En daarom zijn onze kant-en-klaar maaltijden gevarieerd, gezond en vooral niet té zout.

Eten aan huis voor ouderen bezorgen doen wij ook. Je laat ons weten welke maaltijd(en) je graag wilt ontvangen. En wij zorgen dat de bestelling bij je thuis bezorgd wordt. Handig, snel en gezond.

Bekijk ons assortiment verse maaltijden. Deze is heel gevarieerd met volop groente en goed vlees van de slager. Van hollandse pot tot een heerlijk bord nasi. Loopt het water je al in de mond?

Tip 3. Tafeltje dekje

Je kent het begrip ‘tafeltje dekje’ wel. Ideaal voor ouderen die nog fijn in hun eigen huisje wonen, maar het eten koken lukt niet meer. Dan is het een fijne gedachte dat we in Nederland ook gewoon maaltijden aan huis voor ouderen kunnen leveren.

Slagerij van Guilik bezorgd bij iedereen in de regio Zwolle en Hattem. Of wij ook in jouw regio bezorgen kun je nalezen op onze website.

Tip 4. Warme lunch

Van vroeger uit werd de warme maaltijd in de lunchpauze gegeten. De gedachte hierachter was dat men na zware arbeid een goede maaltijd moest nuttigen. Om zo ook in de middag nog goed werk te verzetten.

De voordelen van een warme lunch is dat het meer verzadigd. Er minder suiker verwerkt is. En er zijn meer voedingsstoffen opgenomen in de maaltijd, wat weer zorgt voor meer energie.

Het voordeel van de kant-en-klaar-maaltijden van Slagerij van Guilik is dat je de maaltijden eenvoudig kunt invriezen. Na bereidingen worden de warme maaltijden snel gekoeld en geseald. Hierdoor kun je de maaltijden nog tot 3 maanden goed in de diepvries bewaren. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je de maaltijd eet.

maaltijd kant-en-klaar

Slagerij van Guilik bezorging

Slagerij van Guilik bezorgt maaltijden voor ouderen iedere dinsdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur. En op vrijdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur.
Wilt u meer weten over een maaltijd uit de diepvries?
Lees dan zeker even onze blog hierover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES