Waar ben je naar op zoek?

Wat eten we met kerst?

Wat gaan we eten
met de kerst?

Kerst staat alweer bijna voor de deur en dat betekent een onvergetelijke avond met lekker en vaak té veel eten. Normaal zou je misschien naar je favoriete restaurant gaan, zodat de kok een lekker gerechten voor je gaat bereiden. Maar het ziet er niet naar uit dat dit door kan gaan vanwege de onrust in de corona pandemie.

Wil je toch uitpakken dit jaar? Voor je familie en/ of vrienden? Slagerij van Guilik heeft voor jou een aantal heerlijke vleesgerechten die jij kan toevoegen aan je eigen menu. Óf om het jezelf nog makkelijker te maken, kun je ook bij Slagerij van Guilik je gehele kerstdiner bestellen. Jij hoeft alleen nog maar te zorgen voor de gezelligheid en een mooi gedekte tafel!

Gaan we eten bestellen voor kerst?

Twijfel je om eten te bestellen met kerst? Of duik je toch lekker zelf de keuken in? Bij ons kan je jouw wensen doorgeven en er zelfs voor kiezen om het hele kerstdiner thuis te laten bezorgen. Geheel verzorgd!

Ga je eten bestellen voor kerst en mogen wij dit voor je bereiden? Wij zorgen ervoor dat je op een makkelijke manier iets bijzonders kan serveren tijdens kerst! Lees onze vier tips voor het bestellen van eten met kerst.

salade eten met kerst

Dé 4 tips om te eten met kerst

Ter inspiratie geven we 4 tips om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken tijdens de feestdagen. Én om de supermarkt dit jaar misschien iets minder te bezoeken rond de feestdagen.

Tip 1:

Om optimaal te kunnen genieten van elkaars gezelschap en jezelf te kunnen ontzorgen van het koken kun je bij ons diverse kerstbuffetten bestellen. Bijvoorbeeld een culinair kerstbuffet of juist een lekkere Hollands stamppotbuffet. Wij bezorgen het buffet (koud) aan huis of je kan deze op gezette tijden komen afhalen.

Alle benodigdheden zijn bijgesloten inclusief de gebruiksaanwijzing om het eten op te warmen in onze chafing dishes, mocht dit nodig zijn. En als toetje hebben wij een lekker dessert voor je! Wil jij genieten van één van onze smakelijke buffetten? Bestel dan wel op tijd, want op = ook echt op!

Tip 2:

Ben je van plan om te gourmetten met kerst, maar heb je geen zin om de supermarkt door te struinen voor vlees, dessert en stokbroodjes? Geen zorgen! Bij ons kun je de gourmetschotel bestellen waar alles per persoon al in zit. Bovendien hoef je helemaal niet de deur uit, want je kunt de gourmetschotel gewoon online kunt bestellen bij ons!

Met onze gourmetschotel wordt het een feest aan tafel! Kinderen zijn tenslotte dol op het klaarmaken van gerechten en natuurlijk die o zo leuke pannetjes. Onze gourmetschotel is rijkelijk gevuld met acht soorten gourmet vlees, van biefstuk en kipfilet, tot gehakt cordon bleutjes en schnitzeltjes met daarbij gesneden groenten. Twee heerlijke salades, sausjes en stokbrood met kruidenboter. En ook nog heerlijke dessert na!

Tip 3:

Heb jij de hele dag doorstroom aan vrienden en familie met kerst? En zit een uitgebreid diner er dus niet in, maar wil je wel lekkere hapjes serveren? Dan hebben wij de ideale partypannen voor je. Wij hebben diverse partypannen met verschillende warme hapjes zoals kipballetjes, Toscaanse kipfilet stukjes en onze welbekende Zwolsche speklapjes.

Zo hoef jij geen uren in de keuken te staan. Doe de stekker in het stopcontact, wacht een half uurtje tot een uurtje en smullen maar. En vergeet het vlees niet af en toe te draaien hé 😉

Tip 4:

Wil je wat unieks doen met kerst en hou je van barbecueën? Bij ons kun je een geheel verzorgde winterbarbecue all-in arrangement bestellen! Wij verzorgen het brood, de soep, salade, de borden en uiteraard het lekkerste vlees. Ook kun je bij ons een gasbarbecue en het bestek huren. Heerlijk buiten, met vrienden of familie. Veilig en gezellig!

Waar ga jij voor? Heb jij al een keuze gemaakt?

Laat op vrijdag 24 december jouw kerstbestelling bezorgen of kom het afhalen bij ons in Hattemerbroek. Eten voor 2e kerstdag besteld, dit kun je op 26 december ophalen tussen 10 en 12 uur.

Annuleren of wijzigen van jouw kerstbestelling kan tot en met 17 december 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES