Waar ben je naar op zoek?

Welke salade bij de BBQ?

Zomer of winter, een gezellige BBQ met familie of vrienden is nooit weg! In de zomer krijgen we er vaak geen genoeg van. Echter, kun je er ook voor kiezen om een winterbarbecue te organiseren.

Sneeuw geeft jouw winterbbq helemaal sfeer. Lekker warm de vuurkorf aan. Voor de kinderen marshmallows. Kortom, jouw feest kan niet meer stuk! Maar, eerst nog even boodschappen inslaan!

Op naar de supermarkt voor vlees, sausjes, drinken etc. Of bestel één van onze BBQ-pakketten. Daar zit alles in voor een onvergetelijke bbq.

En als je dan een hele groep hebt verzameld, kan je het etentje beginnen.

Aanmaken barbecue

Geen BBQ
zonder verse salade

Een barbecue is geen barbecue zonder overheerlijke salades. Het is namelijk een frisse afwisseling van een stukje vlees, vis of misschien zelfs een vegaburger.

De vraag is echter vaak: ‘Welke salade is lekker bij de barbecue?’

Het antwoord is natuurlijk voor iedereen verschillend. We vinden tenslotte niet allemaal hetzelfde ‘lekker’.

Maar we kunnen je wel een beetje op weg helpen. Er zijn namelijk een aantal salades die bij de meesten altijd wel in de smaak vallen.

Hiermee kun jij jouw gezelschap zeker verrassen!

Hoeveel gram salade heb ik nodig per persoon?

Wij rekenen voor bij een barbecue, buffet of maaltijd zo’n 250 gram salade per persoon en als hapje erbij kan u uitgaan van ongeveer 125 gram per persoon.

Slagerij van Guilik

Ben jij nou niet zo dol op barbecueën? Een salade is ook erg lekker als maaltijd of bij de lunch. Dus vervang die boterham tussen de middag eens voor een frisse salade.

Of smeer ‘s avonds lekker wat toastjes met salade.

DAAR GAAN WE….!

rundvleessalade

#1. Rundvleessalade

Laten we beginnen met de meest bekende. Want tja.. rundvleessalade kennen we (bijna) allemaal.

Deze salade is zowel met vlees als vis goed te combineren.

En ook niet geheel onbelangrijk: hij valt ook vaak erg goed in de smaak bij de dames!

Kan jij je volledig richten op je avondje als ‘grillmaster’.

Zelf een rundvleessalade maken?

Ben jij die echte keukenprins(es) die zelf salades maakt? Zorg dan wel dat je het rundvlees lang genoeg hebt laten sudderen. Want pas als het echt mals is, kan je er dunne draadjes vanaf plukken.

En psstt.. niet zelf van dat heerlijke rundvlees snoepen hé! 🙂

Je kunt er ook voor kiezen om onze overheerlijke rundvlees salade van oma te bestellen. Helemaal mooi opgemaakt met verse groente en vleeswaren!

#2. Zalmsalade

Ben jij een echte visliefhebber? Zet dan tijdens de bbq een zalmsalade op tafel.

En dit is ook nog eens een lekkere afwisseling na al die stukken vlees.

#3. Rauwkorstsalade

Ben je niet echt een grote eter? Zit je na twee stukjes vlees en een paar stukken brood al vol? Dan is een rauwkostsalade een echte aanrader.

Zo heb je toch een frisse afwisseling.

En door al die vers gesneden groenten, is het SUPER gezond. Deze salade is aangemaakt met een heerlijke dressing.

#4. Scharreleisalade

Kippetje tok tok! Serveer een heerlijke scharreleisalade bij je BBQ.

Deze salade is ook erg lekker op stokbrood. En leg als tip gebakken bacon over de scharreleisalade. Mmm.. smullen maar!

Zit er niets voor je bij? Kijk dan eens bij onze andere heerlijke salades als bijvoorbeeld een kip pesto- of appeltje-eitje salade.

Vergeet dit niet!

Naast die heerlijke salade(s) die jij gaat serveren, is een stokbrood of 2, 3 nooit een overbodige luxe. Want ook zo’n stukje brood is heerlijk bij de salade. Dip jij het stokbrood liever in de salade? Of smeer jij het er op?

Tip van Slagerij van Guilik

Na de barbecue is het natuurlijk tijd om op te ruimen. Heb jij geen zin om af te wassen? Of de barbecue tangen weer schoon te krijgen? Bestel bij ons een barbecue all in pakket. Jij zorgt voor de leuke avond en wij doen de rest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES