Waar ben je naar op zoek?

Een BBQ zonder vlees?

Dé 3 maaltijd tips
voor een zomeravond!

Binnenkort staan die heerlijke zomeravonden weer voor de deur. Je kent ze wel, lekker lang buiten zitten met een hapje en een drankje. De zon schijnt, het is nog super lang warm en eten is het laatste waar je aan denkt. Klinkt bekend? Maar wat eet je nou met dit warme weer? Wij verklappen jou graag 3 makkelijke gerechten voor die zomerse avonden.

3 tips voor een snelle zomerse maaltijd

1.Maaltijdpannen; lekker vers en gemakkelijk

Geen zin om zelf te koken? Maar wil je toch een lekker gerecht voor een zomerse avond? Kies voor een maaltijdpan. De pannen worden vers bereid en zijn goed voor 4 personen.

Nog een voordeel is dat de maaltijd niet in de magnetron of op het gasfornuis opgewarmd hoeft te worden. Je steekt simpelweg de stekker van de bijgeleverde pan in het stopcontact en binnen één uur heb jij een lekkere én snelle zomerse maaltijd op tafel staan.

Er zijn diverse soorten maaltijdpannen. Gelukkig maar, want op zo’n warme zomeravond heb je waarschijnlijk geen zin in een zware maaltijd. In dit geval kan je goed kiezen voor een licht verteerbare maaltijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de maaltijdpan Kip Sukiyaki met witte rijst. Een lekker, gezond en dus licht verteerbare maaltijd.

2. Hapjesschotel; geef een leuke twist aan jouw avondmaaltijd

Bij een hapjesschotel krijgen we al snel een vrijmibo idee, met een lekker wijntje en een paar stukjes worst en kaas. Maar dit hoeft niet!

Een hapjesschotel kan ook goed doorgaan als snelle zomerse maaltijd op een warme avond. Het is een makkelijke optie en geeft ook nog eens een leuke draai aan jouw avondmaaltijd.

Ga bijvoorbeeld voor de Veluwse Smulplank, een heerlijke combinatie van lekkere hapjes en fijne salades. Denk hierbij aan onder anderen een gevuld eitje, filet american, gehaktballetjes, cowboyvlees, grillworst, scharrelei salade, paté en natuurlijk stokbroden.

En mocht dit nou niet genoeg zijn… Kan je er altijd voor kiezen er een simpele salade bij te bestellen. Dus geef een gezellige twist aan je hapjesplank en zet het feestje op tafel.

3. BBQ pakket; gezellig met vrienden of het gezin

Eindelijk schijnt het zonnetje weer en lopen de temperaturen op, dan denk jij natuurlijk aan een BBQ, het perfecte diner voor een zomerse avond. Super lekker, en ook nog eens heel gezellig om te doen met het gezin of vrienden. Het enigste waar je vaak geen zin in hebt zijn al die voorbereidingen, want ‘het is al zo warm!’.

Al eens gedacht aan een BBQ All-in pakket? Makkelijk, want alles wordt thuisbezorgd; vlees, salades, sauzen, stokbrood, borden en bestek en een gasbarbecue.

Heb je zelf een BBQ thuis? Dan kan je ook kiezen voor een uitgebreide BBQ-box. Bijvoorbeeld BBQ-box B compleet met 5 verschillende stukjes vlees, een aantal salades en diverse sausjes.Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken om al die voorbereidingen en kan je zo de BBQ aansteken!

Bestel jouw maaltijd gemakkelijk bij Slagerij van Guilik

Bij Slagerij van Guilik kan je dus terecht voor een snelle zomerse maaltijd zoals de maaltijdpan, de hapjesschotel of een van de BBQ-pakketten. Maar dit is niet alles, het aanbod strekt veel verder dan deze perfecte opties voor de warme zomeravond. Ben jij nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel wat wij je allemaal te bieden hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES