Waar ben je naar op zoek?

De gezichten achter Slagerij van Guilik
Annemarie

De gezichten achter
Slagerij van Guilik

Slagerij van Guilik is bekend in de Regio Zwolle en Hattem! Maar wie zijn de drijvende krachten achter Slagerij van Guilik. In onze nieuwe rubriek (het gezicht achter) krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Onze collega Annemarie trapt het nieuwe item af door wat te vertellen over haar werkzaamheden en favoriete product van Slagerij van Guilik. 

De favoriet uit het assortiment

Bij Slagerij van Guilik hebben we een groot assortiment aan ambachtelijke vleesproducten voor op de barbecue. Naast onze vleesproducten verkopen wij ook snack-dishes, maaltijdpannen, partypannenheerlijke hapjesschotels, kant-en-klaar maaltijden, buffetten en salades. We vroegen Annemarie wat haar favoriete product is binnen het assortiment. Een lastige al zegt ze het zelf!

Ze geeft aan “Als chef in de keuken in Hattemerbroek lust ik zelf bijna alles, dus van heel veel dingen word ik erg enthousiast. De hapjesschotels, een lekker buffet of straks weer lekker de BBQ aan. Ik zou zeker alles aanbevelen!

Als Annemarie dan toch moet kiezen “Toch ga ik in dit geval voor het BBQ pakket All-in”.

Waarom is dit dé favoriet?

Annemarie geeft aan dat barbecueën altijd gezellig is. Je bent met familie, je eigen gezin, met vrienden of collega’s.
Aanvullend geeft ze aan “ Voor iedereen zit er wat bij in dit bbq pakket, geheel compleet. Lekkere salades, 10 soorten vlees waar je uit kan kiezen, heerlijke stokbroden en er wordt een bbq met gas geleverd. Het pakket bevat borden en bestek, kortom een uitgebreid barbecuepakket. Laat het seizoen maar weer beginnen”.

Wat vinden klanten van dit product?

We hebben Annemarie gevraagd wat voor reactie zij van klanten krijgt op het BBQ All-in pakket. Ze geeft aan dat ongeacht het product, ze altijd veel mooie en fijne reviews ontvangt van de klanten van Slagerij van Guilik.

Ze vertelt “We krijgen regelmatig zelfs mooie handgeschreven kaartjes bij het terugbrengen van onze materialen. Op het kaartje staat vaak ….Bedankt voor het lekkere eten, het was fantastisch! Ook onze gasten waren enthousiast. We komen zeker terug”.

Ze merkt dat klanten ook echt terugkomen. Zo vertelt ze het volgende “Slagerij van Guilik heeft veel vaste en trouwe klanten. Bedrijven en scholen weten ons goed te vinden voor een lunch of het geheel verzorgen van hun personeelsfeest. Hier doen we het graag voor, dat maakt ons werk zo leuk”.

Hoe ga je aan de slag met dit product?

Het barbecuepakket All-in bestaat natuurlijk uit meerdere producten, maar hoe maken klanten het product het liefst klaar? Is er een speciale bereid techniek? Dit vroegen we aan Annemarie.

Ze vertelt “Je krijgt een gas barbecue bij het All-in pakket van ons op basis van bruikleen met een gasfles. Op deze gas barbecue bereid je het vlees. Sommige klanten gebruiken ook graag hun eigen barbecue, dat mag natuurlijk ook. Dat kan zijn omdat onze klanten zelf een fantastische bbq hebben staan of omdat ze toch graag op kolen willen barbecueën”.

Bij Slagerij van Guilik weten we dit maar al te goed. We hebben niet zonder reden briketten en houtskool toegevoegd aan ons assortiment.
Want bij een goede barbecue horen goede kolen.

Waar combineer je dit product mee?

Er zitten natuurlijk verschillende salades, sauzen en vleessoorten in het BBQ All-in pakket. We vroegen Annemarie of zij naast de inhoud van het pakket zelf nog een recept heeft die ze graag combineert voor bij de barbecue. Barbecueën is tenslotte een feestje!

Ze zegt hier het volgende over “Een recept heb ik zo niet, máár je zou er zelf nog een garnalenspies of er een lekker stukje zalm op kunnen doen. Dat is ook 1 van mijn favorieten, een zalmmoot op de barbecue. Heerlijk! Ook dat is bij ons te bestellen. Een lekker dessert of schepijsje na kan natuurlijk ook niet ontbreken”.

Zijn er nieuwe producten waar je naar uitkijkt?

Bij Slagerij van Guilik hebben we een breed assortiment. Als chef in de keuken weet Annemarie dit maar al te goed. We hebben aan Annemarie gevraagd of ze nog producten heeft waar ze naar uitkijkt óf dat er producten zijn die ze graag zelf nog een keer zou willen maken.

Annemarie vertelt “ In al die jaren heb ik al heel wat eten gemaakt én voorbij zien komen bij Slagerij Van Guilik. Zowel in de slagerij én in de keuken bij de catering. We staan steeds open voor vernieuwing. Dat geldt voor kruiden, marinades en salades. Zelf vind ik het heel leuk om hapjesschotels te maken en er een mooi feestje van te maken zowel voor onze particuliere klanten, op scholen en bij bedrijven”.

Heb je een algemene tip voor de klant?

Omdat Annemarie al jaren een drijvende kracht is achter Slagerij van Guilik vroegen we haar tot slot of ze nog een algemene tip heeft over vlees of de bereiding ervan. Is er iets dat mensen vaak fout doen, of heb je een handigheidje die het barbecueën gemakkelijker maken?

Annemarie antwoord “ Kijk vooral eens rond op onze website of kom gerust eens langs in onze showroom in Hattemerbroek voor meer informatie”.

Meer lezen over de gezichten achter?

Ben je benieuwd naar de andere gezichten achter Slagerij van Guilik? Houd onze blogs dan in de gaten.

Ben je nieuwsgierig geraakt naar de favoriet van Annemarie? Bekijk dan het BBQ All-in pakket.
Ook afsluiten met een heerlijk dessert of schepijs na? Bekijk dan ons assortiment en bestel direct voor een heerlijk avondje barbecueën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES