Waar ben je naar op zoek?

Wat eten we met Pasen?

Traditioneel Pasen vieren
met Slagerij van Guilik

De lente hangt in de lucht, de narcissen bloeien alweer en de dagen worden langzaam maar zeker warmer. Het is een nieuw seizoen, een frisse start én het seizoen van Pasen. Bij Slagerij van Guilik begrijpen we dat Pasen meer is alleen dan een feestdag.

Pasen valt dit jaar op zondag 31 maart en maandag 1 april en zoals altijd staat deze periode in het teken van gezelligheid en samenzijn. Wat is er mooier dan de lente te vieren met een tafel vol lekkernijen, omringd door familie en vrienden? Vier Pasen met Slagerij van Guilik. Geniet van ons heerlijke paasbuffet of van een gezellige barbecue

Wij hebben alles in huis om jouw Paasfeest onvergetelijk te maken.

Geniet van een uitgebreid buffet met Pasen

Heb je al eens gedacht aan een uitgebreid paasbuffet? Speciaal voor Pasen hebben wij een culinair paasbuffet samengesteld, met een heerlijke aspergesoep en drie huisgemaakte salades. 

Aangevud met zes smaakvolle warme gerechten, waaronder een krieltjesschotel met groente en spekjes, beenham in champignonroomsaus en een klassieke witlofschotel met ham en kaas. 

En als kers op de taart serveren we een verrukkelijke chocolade en frambozen bavarois. 

Voor de liefhebbers van BBQ

Als je de voorkeur geeft aan gezelligheid in de tuin, dan hebben we ook hierin volop keuze. Onze BBQ All-in aanbiedingen zijn perfect voor die eerste lente barbecues. 

Van een eenvoudig voordeelpakket tot aan de luxe BBQ varianten. We hebben voor elk wat wils. En met onze gourmetpakketten en gevulde stokbroden zet je in een handomdraai iets bijzonders op de paastafel.

barbecue vlees

Eenvoudig online bestellen voor Pasen

Bij Slagerij van Guilik staat kwaliteit voorop. We kiezen zorgvuldig onze producten uit, zodat jij kunt genieten van de beste vleessoorten en de smaakvolste gerechten. En we begrijpen dat gemak minstens zo belangrijk is. Daarom kun je alles eenvoudig online bestellen.

Woon je in de regio? Dan kunnen we het eten ook thuisbezorgen. Of je nu gaat voor een volledig verzorgd buffet, een gezellige barbecue of duik je toch liever zelf de keuken in,  met de kwaliteitsproducten van Slagerij van Guilik wordt het een Pasen om nooit te vergeten.

Er is meer voor de paasdagen

Hattemse Smulplank
Barbecue arrangementen
Gourmetpakketten
Gevulde stokbroden
Meer inspiratie? Lees onze overige blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES