Waar ben je naar op zoek?

Verras jouw valentijn op 14 februari met Valentijnshapjes

4 tips voor lekkere
valentijnshapjes

14 februari, dé dag om jouw geliefde te verrassen met een leuk etentje of filmavondje met lekkere hapjes. Romantisch, samen bij het kaarslicht en overal rozenblaadjes. Op deze dag doen we nét wat meer ons best om wat lekkers op tafel te zetten. Want de liefde van de man (en vrouw!) gaat natuurlijk door de maag.

Wil jij jouw geliefde verrassen, maar heb jij geen zin of tijd om uren in de keuken te staan? Met onze valentijnshapjes voelt iedereen de ‘love’ en steel jij bovendien de show! Jij zegt gewoon dat je uren hebt zitten zwoegen in de keuken, wij zeggen niks! Dat houden we gewoon geheim.

Check de ideeën hieronder én ontdek hier ons speciale Valentijnsaanbod.

Welke hapjes voor Valentijnsdag?

1. Gevulde partypan

Een partypan is dé valentijnstip! Binnen 30 minuten zet jij de lekkerste hapjes op tafel. Eigen gemaakte spare ribs, Zwolsche speklapjes, gehaktballetjes of mini kipsaté.

Kies voor één van onze partypannen de luxe met stokbrood en salades en je serveert een complete maaltijd aan jouw valentijn. Houden jullie het op 14 februari enkel bij een gezellige borrel? Ook dan is de partypan onwijs geschikt.

Je kunt namelijk kiezen uit verschillende partypannen met veel of juist weinig hapjes. Geschikt voor de grote- en kleine eter dus!

Bestel direct jouw valentijns partypan!

Party-Pan Klein: 4 soorten
Party-Pan de Luxe 1
Party-Pan de Luxe 3
Party-Pan klein: 20 kipsatestokken

2. Huisgemaakte hapjesschotels

Ben jij meer van de koude hapjes? Kaas, worst, wraps of gevulde hamrolletjes? Dan is een hapjesshotel echt iets voor jou en je valentijn. Met één van onze hapjesshotels zet jij op valentijnsdag een heerlijke borrelhap op tafel. Filmpje aan, wijntje erbij…

Ga jij voor de ‘standaard’ schaal met kaas en worst? Of kies jij op deze dag voor iets exclusiefs? Denk aan amuses, wraps of een fijne smullplank. De keuze is reuze! Wij hebben voor iedereen een hapjesschotel met hapjes die jij lekker vindt.

Bestel huisgemaakte hapjes voor jouw Valentijn

Hapjes schotel de Luxe 1
Hattemse Smulplank
Amuse Tableau
Hapjes schotel Standaard

3. Valentijns gourmet

Echt uitpakken? Haal dan het gourmetstel van zolder en verras jouw valentijn met een romantische gourmet.
Als jij zorgt voor de aankleding, dan doen wij de rest.

Met onze valentijn gourmet krijg jij namelijk 400 gram vlees per persoon verdeeld over 7 soorten, 2 soorten heerlijke ambachtelijke salade, 3 sausjes, vers gesneden groenten en boeren kruidenboter met stokbrood. En om jouw diner voor 2 helemaal af te maken, een goed flesje wijn (rood, wit of rosé)!
Als dat geen succes wordt.

4. Valentijnscadeau: geef de speciale Valentijns borrelplank!

Tot slot nog een goede cadeautip! Want ben je nog op zoek naar een origineel Valentijnscadeau? Dan is onze speciale Valentijns borrelplank een echte aanrader. Een goedgevuld borrelpakket met daarin o.a. de lekkerste gehaktballetjes, grillworst, onze populaire handgemaakte filet Americain, mini kipsaté, scharreleisalade en toastjes. Helemaal leuk hierbij is de borrelplank mét Valentijnsbedrukking.

Als dat geen leuke en lekkere binnenkomer is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES