Slagerij van Guilik

Waar ben je naar op zoek?

De gezichten achter Slagerij van Guilik
Erik

In de schijnwerper met een malse tip
collega Erik

Regelmatig geven we een collega het woord om tips te delen of een inkijkje te geven achter de schermen bij Slagerij van Guilik.

Slagerij van Guilik is bekend in de Regio Zwolle en Hattem! Maar wie zijn de drijvende
krachten achter Slagerij van Guilik.

Deze keer deelt collega Erik van Slagerij van Guilik in Hattemerbroek zijn favoriete product met ons. Hij vertelt hoe je dit klaarmaakt én dat er meer momenten zijn om van dit heerlijke stuk vlees te genieten. 

Erik zijn favoriet uit het assortiment

Bij Slagerij van Guilik bieden we een breed assortiment aan ambachtelijke vleesproducten voor op de barbecue. Maar dat is niet alles! Je kunt bij ons ook terecht voor  snack-dishes, maaltijdpannen, partypannenheerlijke hapjesschotels, kant-en-klaar maaltijden, buffetten en salades. We vroegen Erik naar zijn favo product binnen ons assortiment en hij gaf het volgende antwoord: 

De Beenham Amerikaanse Stijl, ja dat is mijn favoriet.

Beenham staat bekend om zijn sappige textuur en rijke smaak. Beenham staat dan ook vaak tijdens feestdagen op vele tafels te pronken

Waarom is dit dé favoriet?

Deze beenham is supermals en ook nog eens heerlijk gekruid, vertelt Erik. Thuis vindt iedereen hem lekker en mocht er nog wat overblijven, dan is ie ook nog eens heerlijk op brood!

Hoe maak je dit product klaar?

Erik vertelt: “De truc zit ‘m in de perfecte garing. De ham moet gaar zijn, maar wel mals blijven. Anders wordt hij te droog. Daarom bak ik de ham in de heteluchtoven op 160 graden celcius. De kerntemperatuur moet 65 graden bereiken. Daarna laat ik de ham 15 minuten rusten in aluminiumolie.” 

Ook zin gekregen in beenham? Of wil je iemand anders verrassen met een heerlijk vleespakket? Bekijk dan ook eens onze specialiteiten met heerlijke vleesschotels. 

het gezicht van Erik
Eindresultaat beenham

Waar combineer je de Beenham mee?

Erik: “De beenham is heerlijk met opgebakken aardappeltjes, maar ook op brood is ie erg lekker.”

En vergeet niet om de jus te gebruiken! Die is perfect voor bij de aardappeltjes of om een heerlijke saus mee te maken."

Zijn er nieuwe producten waar je naar uitkijkt?

Erik is altijd op zoek naar nieuwe producten om te proberen. 

Ik ben erg benieuwd naar de luxe stukken vlees voor op de BBQ. Die ga ik binnenkort zeker proberen!"

vlees op de bbq

Ook zin in een barbecue?

.Lijkt het je wat om de zomeravonden heerlijk te genieten van een gezellige barbecue, maar zie je er tegenop om al die boodschappen te doen? Regel dan een All-in BBQ-pakket en laat ons jouw boodschappen doen. 

Dit pakket is heel compleet met 10 soorten vlees, 3 soorten salades en 4 heerlijke sauzen. En natuurlijk ontbreekt vers afgebakken stokbrood met boerenkruidenboter niet. Inclusief broodmes, broodplan en broodmand. Zelfs het servies, bestek en servetten worden bijgeleverd. 

Compleet met een professionele gasbarbecue en tangen, wordt jouw barbecue gegarandeerd een succes. 

Erik heeft nog een tip voor iedereen die thuis vlees wil bereiden:

"Zoek op internet op wat de perfecte kerntemperatuur is voor het stuk vlees dat je wilt bereiden. En gebruik altijd een vleesthermometer! Zo weet je zeker dat je vlees perfect gaar is."

Nieuwsgierig geworden naar andere collega’s?

Meer lezen over onze collega’s en hun favoriete producten binnen Slagerij van Guilik? Lees dan de blog over Annemarie of houd onze blogs en socials in de gaten voor nieuwe updates!

Bekijk hier onze andere grote stukken BBQ vlees als een heerlijke bavette of short ribs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES