Waar bent u naar op zoek?

Corona barbecue

Barbecue Slagerij van Guilik zomer

Barbecueën in coronatijd?

Een corona barbecue organiseren? Dat kan zeker! Want beetje bij beetje worden de regels van het RIVM versoepelt. Buiten mogen we weer met maximaal 250 personen bij elkaar zitten.  

Als je met een (grote) groep bij elkaar komt, is het wel belangrijk dat je je aan de 1,5 meter afstand regel houdt. Ga je barbecueën met mensen die behoren tot jouw eigen huishouden? Dan hoef je onderling geen afstand te houden. 

Zolang je je houdt aan de regels en afstand waarborgt, kun je volgens ons best een leuke barbecue met familie of vrienden organiseren in coronatijd! 

Slagerij van Guilik heeft overheerlijke barbecuepakketten om jouw corona barbecue compleet te maken. En naast BBQ vlees leveren wij ook salades, stokbrood, sauzen, borden en bestek. En niet te vergeten de gas barbecue. 

Waarom Slagerij van Guilik?

Eenvoudig bestellen

Zorgeloos barbecueën

Vlees van hoge kwaliteit

Op locatie bezorgd

Personeelsfeest organiseren

Hoe organiseer je een bbq in cornatijd?

Als je een groepsbarbecue gaat organiseren in cornatijd is het erg belangrijk om 1,5 meter afstand te waarborgen en drukte te vermijden. Maak de groep dus niet al te groot. 

Je kunt bijvoorbeeld de tafels wat verder uit elkaar zetten en 1 iemand het vlees laten bereiden. Of creëer een barbecuebuffet en huur een kok in om jouw vleesjes te bereiden. 

In onze blog ‘BBQ in coronatijd’ lees je meer over hoe je een bbq kunt organiseren tijdens de corona periode.

BBQ boxen!

Ga jij een bbq organiseren en ben jij zelf in het bezit van een BBQ? Wij hebben overheerlijke BBQ boxen vol met 5 overheerlijke stukken slagersvlees, huisgemaakte salades, stokbrood met kruidenboter en natuurlijke de sausjes om het af te maken! 

Dus slinger die BBQ maar aan! 

Wat zeggen anderen?

Lekker en goed verzorgd!

Met een groep kunnen barbecueen met het barbecue voordeelpakket. Was goed verzorgd en geregeld!
- Hattem

Superservice, heerlijk eten, helemaal compleet !

onze bedrijfsbbq bestellen we al een paar jaar bij Slagerij van Guilik. Compleet met vlees, toetjes, sauzen, salades, brood, tenten, statafels, biertafels etc. Je kan het zo gek niet opnoemen of het kan geleverd worden. Alles wordt netjes bij ons bedrijf gebracht, tenten worden opgezet, tafels worden geplaatst, echt een superservice. We hoeven nauwelijks iets te doen !
- Nunspeet

Het was top!

Een bedrijfsbqq met drinken. Alles wat top voor elkaar! Eten was super! Dit was zeker voor herhaling vatbaar!
- Zwartsluis

9

Perfect!
- Zwolle

Zorgeloos BBQ-en

Goeie service en hoogstaande kwaliteit. Van begin tot einde fantastisch.
- Wijhe

Top

Het was weer prima voor elkaar, Top dat we van te voren gebeld zijn voor tijd bezorging, Heeft ons allen weer lekker gesmaakt.
- Kampen
1271 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Barbecue box bestellen?