Waar ben je naar op zoek?

Salade met kerst

Een heerlijke salade met kerst?

De kerstdagen staan vaak in het teken van samenzijn met familie en genieten van heerlijk eten. Weet jij al wat je dit jaar met kerst op tafel zet? 

Naast de gerechten die geserveerd worden als voor-, tussen- of hoofdgerecht, zijn er ook vaak bijgerechten op de kersttafel te vinden. Deze bijgerechten kunnen natuurlijk warm of koud zijn. Net waar jij zin in hebt!

Ben je nog op zoek naar lekkere salades om als tussendoortje of als bijgerecht op tafel te zetten? Ook wij hebben dit jaar weer een ruim assortiment als het gaat om salades met kerst. Van de wel bekende rundvleessalade tot aan een heerlijke, frisse kip pesto pasta salade.

Laat je gewenste kerstsalade thuisbezorgen of kom je salade ophalen bij ons in Hattemerbroek. Voor welke salade ga jij? 

Waarom Slagerij van Guilik?

Bestel op tijd en voorkom teleurstelling

Huisgemaakte salades

Gemakkelijk online bestellen

Zelf ophalen of laten bezorgen

Een salade serveren als tussendoortje

Is het nog onduidelijk wie op welk moment op de stoep staat tijdens de kerstdagen? En wil je ze wel wat lekkers kunnen aanbieden bij binnenkomst? Ga dan voor één van onze salades! 

Onze salades worden met zorg bereid in onze eigen keuken, waar we gebruik maken van verse en kwalitatieve producten. Je hebt bij ons de keuze uit standaard kerstsalades en opgemaakte salades. Opgemaakte salades zijn voorzien van extra veel toppings, passend bij de salade! Heerlijk! 

Geef je gasten een lekker tussendoortje, natuurlijk niet een te grote portie! Anders zitten je gasten al vol voor het kerstdiner 😉 

kerst met slagerij van guilik

Salade bij het kerstbuffet

Bestel je een kerstbuffet of kerst gourmet arrangement bij ons? Dan krijg je een aantal heerlijke huisgemaakte salades bij het kerstbuffet. 

Wat denk je van Oma’s rundvleessalade, een scharrelei salade of een heerlijke kerstsalade met gerookte kip? 

Met een huisgemaakte salade van Slagerij van Guilik is jouw kerstdiner helemaal compleet! 

Wat vinden onze klanten?

Méér dan geweldig

Iedereen was één en al lof over het totale aanbod van Van Guilik. Oa de opmerking van iemand die al zeer veel feestjes en recepties gehad had zei: Deze stond met Stip boven aan. Geweldig lekker gegeten! Top verzorgd en van alles was méér dan genoeg. 5 sterren is eigenlijk te weinig.
Zwolle

Super georganiseerd

Alles bij jullie geboekt, tent,barbeque,stoelen,tafels etc.Iedereen was vol lof over het eten, het feest moesten de gasten zelf maken en dat was geweldig geslaagd,een 10 voor jullie.en voor ons een super herinnering.
Heerde

Goede kwaliteit en fijne samenwerking

Topkwaliteit en prima catering. De thuisbakkers waren ook fantastisch
Heerde

top

Fijne Catering gehad voor ons feest. We kregen veel complimenten over het eten. Aanrader!!
Ijsselmuiden

Fantastische maaltijden en salades!!!

Waanzinnig lekker eten!!’
Kampen

Lekker gegeten

We hebben een stampot buffet gehad het was erg lekker, alleen hadden we voor 8 personen besteld maar we hadden met 5 net genoeg.
Riphagen
1526 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Meer informatie over de opties?

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES