Waar ben je naar op zoek?

Hapjes met kerst

Warme hapjes voor kerst bestellen?

Het is weer bijna kerst. De één gaat uitgebreid dineren met de hele familie, bij de ander loopt het de hele dag door. Behoor jij tot de laatste categorie? 

Wellicht ken je het wel, de één kan alleen in de ochtend, de ander alleen maar in de avond. Een uitgebreid diner zit er niet in, maar je wilt wel wat lekkere warme hapjes serveren met kerst. Denk dan eens aan onze overheerlijke partypannen. 

Wij bieden diverse goed gevulde partypannen aan met verschillende warme hapjes voor kerst, zoals onze Zwolsche speklapjes, spareribs, kipballetjes, Toscaanse kipfilet stukjes en nog veel meer lekkers. 

Het enige dat je hoeft te regelen, is een plek waar de pan kan staan, stroom en gasten. 

 Onze koude hapjesschotels zijn niet te bestellen met de kerstdagen.

Laat het op zaterdag 24 december bezorgen of haal het zelf op bij ons in Hattemerbroek. Of op maandag 26 december ophalen tussen 10 en 12 uur. 

Annuleren of wijzigen van uw bestelling voor de Kerst kan tot en met 15 december. 
Let op, het kan zijn dat wij al eerder vol zitten, dus bestel tijdig! VOL=VOL!

Bekijk ons assortiment partypannen

Online bestellen

Ben je benieuwd hoe dit werkt?

Warme borrelhapjes kerst

Van 1 soort hapjes tot 6 verschillende soorten hapjes; wij bieden het allemaal aan. Wil je iets meer dan alleen de warme borrelhapjes met kerst? Overweeg dan onze party-pan de luxe versies met brood, salade of een maaltijddish.

Ook krijg je van ons een pan mee, de zakken met de hapjes en een gebruiksaanwijzing. Je zet de pan aan, doet de hapjes er in en na een tijdje kun je genieten van bijvoorbeeld de heerlijke gehaktballetjes of kipsaté stokjes.

Bij al onze party-pannen hebben wij vermeld staan voor hoeveel personen die geschikt is. Dus warme hapjes kerst? Ook hiervoor zit je bij Slagerij van Guilik goed!

spareribs snack dishes
Wat vinden onze klanten?

Eerlijk, duidelijk, heerlijk vlees en goede service

Goede website, keurig volgens afspraak geleverd, en ons een perfecte BBQ bezorgd
Zwolle

Zeer smakelijk en goed verzorgd

Het eten was ruim op tijd, er was meer dan genoeg en het was zeer goed op smaak. Niet te flauw, Niet te pittig of zout, gewoon precies goed! De gehaktballetjes met ketjapsaus zijn echt fantastisch! Alle gasten hebben enorm gesmuld, ook degenen die vegetarisch wilden. Hartelijke fvoor deze heerlijke ervaring!
Oldebroek

was weer prima voor elkaar

Alles stond klaar en iedereen vond het heerlijk, misschien wat meer rauwkost ipv zoveel salades, mensen vinden het lekker om hier mee te dopen in jullie sausjes.
Wezep

Het was super…

Het was lekker…het zag er goed verzorgt uit..de soep was lekker .het stokbrood. De salades..alleen de aoli niet en het groene spul ook niet was erg zout. ..dr kruidenboter was heerlijk Naar mijn mening gaat dat toch het meest..
Mastenbroek..

Prima en betrouwbaar en heerlijk eten

Goed afspraak nakomen en prima bezorging en good food
Hattem

Compleet

Afgelopen weekend hebben wij ons openingsfeest gehad. We hebben genoten van het volledige ontzorgen van het gehele pakket. Alles wat je nodig hebt voor een feest, kun je bij Remco onderbrengen. Zo heeft hij een clown geregeld, popcorn machine en springkussen voor de kinderen. Wij, als Infracom, hebben geen enkele zorgen gehad. Ook zijn het bijzonder aardige mensen, van van Guilik. Ga zo door! Top feest en zeker voor herhaling vatbaar.
Zwolle
1504 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
Meer informatie over de opties?